Prova på-pass 110 kronor

Stora vårgongbadet lördag den 16 mars

Stora vårgongbadet är en HELDAGSRETREAT.

Vi börjar dagen utomhus vid havet i Norrvikssand. Naturens element hjälper dig in i ett meditativt tillstånd. Några dagar senare är det vårdagjämningen när världen är i balans. Dag och natt är lika långa över hela jorden ett ögonblick. I Böljans bygdegård väntar Monicas alla gongar och healingskålar för att fördjupa avslappningen, släppa på stress och starta din egen självläkning. Vi är i tystnad stora delar av dagen. En mental vårstädning av dig själv.

Tid: Lördag den 16 mars klockan 9-16.

Plats: Böljans bygdegård i Björkön, 11 km från Njurndabommen mot Lörudden (obs! kör inte på gps, följ vanliga skyltar mot Lörudden. Kör rakt fram tills du ser Yogakällans trottoarpratare vid vägen.)

Pris: 1090 kronor, boka tidigt-rabatt före den 1/3, 870 kronor. Te & frukt ingår. Ta med egen lunch (det finns mikro.)

Ta med: Egen matta/liggunderlag, filt, kudde att sitta på. Hyr utrustning för 40 kronor.

Frågor: [email protected], 070-771 73 72

Anmälan: Via Boka-knappen

Lilla vårgongbadet söndag den 17 mars

Gongens vibrationer löser upp djupt liggande stress och tar dig snabbt ner i djup avspänning och återhämtning. Gongen går direkt in i kroppen och startar din egen självläkning.

Söndagen den 17 mars är det några dagar kvar till vårdagjämningen, då när världen är i balans, dag och natt är lika långa över hela jorden ett ögonblick. Vi använder den symboliken och kraften för att förstärka gongarnas läkande vibrationer. Det blir en fin mental vårstädning.

Tid: Söndag den 17 mars, klockan 9-10.30, 12-13.30 eller 15-16.30.

Plats: Böljans bygdegård i Björkön, 11 km från Bommen mot Lörudden (obs! kör inte på gps, följ vanliga skyltar mot Lörudden och Bergafjärden. Följ vägen rakt fram tills du ser Yogakällans trottoarpratare vid vägen.)

Pris: 370 kronor, boka tidigt-rabatt 295 kronor före den 1/3. Te & frukt ingår.

Ta med: Egen matta/liggunderlag, filt, kudde att sitta på. Hyr utrustning för 40 kronor.

Frågor: [email protected], 070-771 73 72

Anmälan: Via Boka-knappen.

Kurs i chakrasystemet, 8 söndagar, börjar den 21/1

Inom yogan pratar vi om att människan består av olika chakran, ett slags energisystem som finns i kroppen och runt kroppen. Det är viktigt att vi balanserar våra chakran för att må bra fysiskt och mentalt. Under kursen går vi igenom ett chakra varje gång och gör ett yogapass som stärker och balanserar det. Kursen passar både dig som är van yogi och nybörjare. Huvudsaken är att du är nyfiken och vill lära känna dig själv med hjälp av yogan. Vi är en liten sluten grupp där vi tryggt kan dela våra upplevelser – om vi vill.

Tid: Söndagar klockan 13-15.

Datum: 21/1, 28/1, 4/2, 11/2, 18/2, 25/2,3/3, 10/3.

Pris: 2100 kronor, rabatt för Yogakällans trogna yogier, hör av dig till Monica.

Anmälan: [email protected] 

Lärare: Monica Gustafsson

Frågor: [email protected], 070-771 73 72

Från mörker till ljus

Gå djupt in i dig själv denna långfredag med hjälp av yoga, gongarnas läkande vibrationer och en längre meditation för att transformera mörker till ljus. Du kan vara van yogi eller ny och nyfiken, det blir en upplevelse som bäddar för ett lugn resten av påskhelgen. Monica Gustafsson är en hängiven gongspelare som hjälper att hitta ljuset inom dig.

Datum: Långfredag den 29 mars

Tid: Klockan 9-11 eller 13-15

Pris: 250 kronor

Boka: yogakallan.nu

Frågor: [email protected], 070-771 7372

 

Varmt välkommen!

Stora julgongbadet lördag den 16 december

Stora julgongbadet är en HELDAGSRETREAT.

Vi börjar dagen utomhus vid havet i Norrvikssand. Naturens element hjälper dig in i ett meditativt tillstånd. Några dagar senare infaller årets kortaste dag, vintersolståndet, sen går vi mot ljuset igen. I Böljans bygdegård väntar Monicas alla gongar och healingskålar för att fördjupa avslappningen, släppa på stress och starta din egen självläkning. Vi är i tystnad stora delar av dagen. En mental julstädning av dig själv.

Tid: Lördag den 16 december klockan 9-16.

Plats: Böljans bygdegård i Björkön, 11 km från Njurndabommen mot Lörudden (obs! kör inte på gps, följ vanliga skyltar mot Lörudden. Kör rakt fram tills du ser Yogakällans trottoarpratare vid vägen.)

Pris: 1090 kronor, boka tidigt-rabatt före den 1/12, 870 kronor. Te & frukt ingår. Ta med egen lunch (det finns mikro.)

Ta med: Egen matta/liggunderlag, filt, kudde att sitta på. Hyr utrustning för 40 kronor.

Frågor: [email protected], 070-771 73 72

Anmälan: Via Boka-knappen.

Lilla julgongbadet söndag den 17 december

Gongens vibrationer löser upp djupt liggande stress och tar dig snabbt ner i djup avspänning och återhämtning. Gongen går direkt in i kroppen och startar din egen självläkning.

Söndagen den 17 december är det några dagar kvar till årets kortaste dag, vintersolståndet. Sedan vänder det och vi går mot ljusare tider igen. Vi använder den symboliken och kraften för att förstärka gongarnas läkande vibrationer.

Tid: Söndag den 17 december, klockan 9-10.30, 12-13.30 eller 15-16.30.

Plats: Böljans bygdegård i Björkön, 11 km från Bommen mot Lörudden (obs! kör inte på gps, följ vanliga skyltar mot Lörudden och Bergafjärden. Följ vägen rakt fram tills du ser Yogakällans trottoarpratare vid vägen.)

Pris: 370 kronor, boka tidigt-rabatt 295 kronor före den 1/12. Te & frukt ingår.

Ta med: Egen matta/liggunderlag, filt, kudde att sitta på. Hyr utrustning för 40 kronor.

Frågor: [email protected], 070-771 73 72

Anmälan: Via Boka-knappen.

KURS: Mantra, mudra & meditation

Yogan använder olika tekniker för att du ska komma till ro och kunna lyssna inåt, meditera. Mantran är ljudvågor som förändrar kropp, sinne och själ. Mudra är handpositionerna som styr energin i din kropp och till din hjärna. I kursen ingår även yoga och gongavslappning för att du ska landa i kroppen inför en längre meditation. Vi blir en liten trygg grupp där vi delar med oss av våra upplevelser och vårt andliga växande. Det är en omvälvande och utmanande tid vi lever i och vi behöver reflektera och få prata om det som händer inom oss i en trygg miljö. 

Tid: Anmäl intresse.

Pris: 1600 kronor, rabatt för dig som är Yogakällans trogna yogi, prata med Monica.

Lärare: Monica Gustafsson.

Frågor & anmälan: [email protected], 070-7717372

Gongarnas vibrationer löser upp djupt liggande stress och tar dig ner i djup avspänning så att din självläkning kan börja. Det är även fullmåne den 24 juli och vi tar hjälp av den för att släppa det vi inte behöver längre: tankar, känslor, mönster, relationer, situationer.

Torsdag den 11 februari är det nymåne och vi siktar på att Yogakällan är färdigrenoverad
och klar tills dess. Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad.

Digitalt boksläpp Medicinsk yoga – en väg till bättre hälsa
Onsdag den 21 april, klockan 19:00 – 19:30

Hantera stress, smärta och sämn – workshop med Ulrika Berglind via Zoom
Torsdag den 22 april, klockan 18-20, plus frågestund efteråt